leestijd:

Benodigdheden: geen

Acht handen op de grond en alle voeten in de lucht! Hoe kan dat? Dat is het geheim van IJslolly opdrukken.

  1. Een op de grond: Speler 1 gaat op de grond liggen in de opdrukhouding.
  2. Twee op de plaats: Speler 2 gaat ook in de opdrukhouding op de grond liggen, loodrecht op speler 1 en met zijn schenen op diens onderrug van speler 1.
  3. Nummer drie: Speler 3 gaat ook in de opdrukhouding op de grond liggen, loodrecht op speler 2 en met zijn schenen op diens onderrug.
  4. Vier in de strijd: Speler 4 gaat ook in de opdrukhouding op de grond liggen, loodrecht op speler 3 en met zijn schenen op diens onderrug.
  5. Een omhoog en klaar: Om alles klaar te maken voor het ijslolly opdrukken legt speler 1, die tot nu toe zijn voeten op de grond had, zijn schenen op de onderrug van speler 4. Nu heeft elke speler zijn schenen op de onderrug van een andere speler.
  6. Ijslolly opdrukken! Na het aftellen, een, twee, drie! IJslolly opdrukken!, voert iedereen de IJslolly opdrukoefening uit, zodat er acht handen op de grond zijn en alle lichamen in de lucht hangen!
  7. Groepsuitdaging: Zodra verschillende groepjes het IJslolly opdrukken succesvol hebben uitgevoerd, gaan ze de IJslolly-opdrukuitdaging aan: zo proberen om het IJslolly opdrukken met zoveel mogelijk spelers tegelijk uit te voeren!

Dit spel is afkomstig uit: Silly Sports en Goofy Games, uitgeverij RPCZ. Bestel het boek hier.

sluiten