leestijd:

Het verhaal achter Verdiepend Leren.

Een uniek event dat je kijk op onderwijs fundamenteel zal veranderen.

Met Michael Fullan en Joanne Quinn.
Donderdag 28 november 2019:

Gerenommeerd onderwijsinnovator Michael Fullan en zijn collega Joanne Quinn komen opnieuw naar Nederland. Op donderdagochtend 28 november 2019 organiseert Onderwijs Maak Je Samen, i.s.m. Turning Learning en Stichting De Brink, een uniek evenement over de kansen en mogelijkheden van verdiepend leren in de praktijk. Het wordt een bijeenkomst die je kijk op onderwijs fundamenteel zal veranderen.

Deep LearningMichael Fullan en Joanne Quinn nemen je mee in het gedachtegoed van de succesvolle uitgave ‘Deep Learning, hoe verdiepend leren kan leiden tot betekenisvolle verandering’, die wereldwijd al heeft geleid tot fundamentele veranderingen in de wijze waarop we onderwijs organiseren.

In deze publicatie beschrijven de auteurs hoe leerlingen aan de hand van de zes mondiale competenties meer betrokken zijn, meer leerwinst halen en betere wereldburgers worden. Een unieke aanpak die ook voor elk kind in Nederland meerwaarde heeft. 

Tijdens het event nemen zij je mee in het verhaal achter de praktijk van Verdiepend Leren. Het is een hoopvol perspectief voor alle kinderen dat je zeker in jouw onderwijshart zal raken. Michael Fullan en Joanne Quinn laten je zien dat verdiepend leren een essentieel leerproces is, waarbij leerlingen én leraren samen leren aan de hand van vragen die er werkelijk toe doen. De inzichten die tijdens dit even verwerft worden zullen gegarandeerd leiden tot herijking van je visie op leren, lesgeven en de rol van in het onderwijs.

Download de brochure.

Lees meer over het programma, de locatie óf meld je direct aan! 

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.