leestijd:

Afgelopen schooljaar zijn er vanuit Onderwijs Maak Je Samen vier post-hbo-opleidingen gestart. In schooljaar 2019-2020 voegen we hier nog twee nieuwe opleidingen aan toe. Het aanbod wordt naast Taal-/leescoördinator, Veranderkrachtige Leraar, Intern Begeleider en Toekomstbewuste schoolleider aangevuld met Interim-schoolleider PO en Specialist Jonge Kind.

Direct meer informatie (of aanmelden).

Interim-schoolleider PO

De opleiding tot interim-schoolleider richt zich op schoolleiders in het primair onderwijs die overwegen om de stap naar interim-schoolleider te maken of (school)leiders die deze stap onlangs hebben gemaakt. Wat komt erop je af en hoe maak je in korte tijd het verschil? Wat kun jij doen om mensen in verstilde organisaties weer in hun kracht te zetten?

Vanuit reflectie op je persoonlijke kwaliteiten en een kritisch onderzoek van de opdracht en de organisatie ga je aan de slag en leer je de systemen in de school te doorgronden en krijg je handvatten om daarin ook te sturen. De opleiding vraagt een zeer actieve houding van de deelnemers en kenmerkt zich door een creatieve opzet van de bijeenkomsten. School je zelf in één jaar tot interim-schoolleider in het primair onderwijs.

Meer informatie of aanmelden.

sluiten