leestijd:

Het zijn De Nationale Voorleesdagen. Extra aandacht aan lezen en voorlezen, om kinderen te helpen hun leesplezier (terug) te vinden.
OMJS deelt graag  wat extra tips, trick, downloads of artikelen rondom (voor)lezen!

 

Boekie helpt je om leerlingen enthousiast te maken voor het lezen!

Help kinderen hun leesplezier (terug) te vinden! Wij willen je daarmee helpen en zullen tips, tricks en leuke downloads delen! Houd onze socials in de gaten!

De tip van vandaag: Maak van kinderen weer boeken verslinders! Lees het artikel van OMJS magazine editie 4 op.

 

Er was eens…

Die magische wereld die je voor jezelf kunt creëren als een boek gaat leven en je je fantasie kunt gebruiken, hebben veel kinderen nog niet ontdekt. Deze Boekie-kaart kan jou en jouw klas/groep helpen om boeken te laten leven.

Download de kaart.

 

Boekieleggers

Boekie zit natuurlijk niet stil en heeft een aantal boekieleggers met tips! Leuk om te gebruiken en leuk voor tussen je boek!

Download de boekieleggers.

 

Boekiekaarten

Boekie zit vol goede ideeën die jou en jouw klas/groep kunnen helpen bij taal- en leesonderwijs. Tijdens de kinderboekenweek hebben we een aantal kaarten gedeeld. Gemist? Geen probleem, hier de twee varianten op Boekie-kaarten, ‘Vragenhapper’ en ‘in het jaar 3000’.

Download de kaarten.

 

 

Boekie in picto’s

De Nationale Voorleesdagen zijn nu in volle gang. We hebben drie activiteiten voor jonge kinderen die worden ondersteund met picto’s. Natuurlijk van onze Boekie!

Download de picto’s.

sluiten