leestijd:

Estland, het land waar je onderwijstechnologie (PO & VO) gecombineerd ziet worden met zeer hoge leerresultaten.

Een land dat waardevol is om nader te verkennen en te onderzoeken. Het laat zien hoe technologie een krachtige accelerator kan zijn van actuele maatschappelijke en economische innovatie en hoe dit kan leiden tot opmerkelijke onderwijsvernieuwing. Parallel aan deze innovatieprocessen realiseerde Estonia zowel in 2015 als in 2018 de hoogste PISA-scores van West-Europa, met name in geletterdheid.

Onderwijs Maak Je Samen is voornemens om van 20 september tot en met 25 september 2020 met een groep PO/VO-onderwijsprofessionals af te reizen naar Tallinn voor een studiereis waarin onderwijstechnologie en (digitale) geletterdheid de rode draad zullen vormen.

Het programma zal bestaan uit het bezoeken van scholen (ook met ‘inclusief’ onderwijs), expertisecentra rond (onderwijs)technologie (E-Estonia en HITSA) en inhoudelijke sessies met onderwijsexperts van de universiteit van Tallinn (educatieve afdeling).

Ben je geïnteresseerd in deze reis en wil je op de hoogte gehouden worden? Laat hier je gegevens achter en we mailen zodra we meer informatie beschikbaar hebben.

Wil je direct meer informatie?

Neem contact op met Hans van Leeuwen of Michel van de Ven.

sluiten