leestijd:

Aan het eind van het jaar werd hard gewerkt om nog twee producten te lanceren. En bij een lancering hoort ook een feestelijke overhandiging:

Aan ontwikkelaars Suzan Valkenburg en Fannie van Schaijk werd officieel Veertig vragen voor verrijking PO overhandigd tijdens een teamdag van OMJS waar zij presenteerden hoe hun reis van de totstandkoming is geweest.

 

‘Veertig vragen voor verrijking PO’ biedt uitdagende vragen vanuit allerlei verschillende vakgebieden en prikkelen de interesse van kinderen van groep 4 t/m 8. Zowel de taxonomie van Bloom als DenkBeelden zijn als bron gebruikt in de ontwikkeling van dit product om effectieve denkprocessen bij leerlingen te kunnen versterken en structuur te geven in de informatie die leerlingen moeten onthouden.

Ook interessant: Veertig vragen voor verrijking VO

Veertig vragen voor verrijking VO biedt je veertig voorbeelden van leervragen die de leerlingen in het voortgezet onderwijs uitdaging bieden, gebaseerd op het hogere-orde-denken volgens de taxonomie van Bloom.

 


 

Afgelopen week mochten we dan ook Bizie de beweger overhandigen aan ontwikkelaars Nicole Rozenberg en Heidie van Remortele. Heb jij Bizie al op school?

 

Je kunt Bizie inzetten bij alle onderwerpen die je in je klas behandelt. De leerlingen gaan met behulp van de Biziekaarten op een actieve manier met de leerinhoud of leerdoel aan de slag. Daarvoor staat telkens een prikkelende suggesties op elke kaart! De opdrachten op de kaarten zijn geschikt voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar en kunnen gemakkelijk worden aangepast naar een ander niveau of een andere inhoud. 

Ook interessant: Boekie de boekenverslinder

Boekie de boekenverslinder bevat 45 activiteiten ter stimulering van boekpromotie en leesmotivatie.

Ook interessant: Boekie de boekenknabbelaar

Boekie de boekenknabbelaar bevat 20 ideeën ter stimulering van boekpromotie en leesmotivatie bij peuters en kleuters.

Ook interessant: Nozie de nieuwsgierige

Nozie de nieuwsgierige bevat 40 ideeën die de nieuwsgierigheid stimuleren.

Meer informatie, neem dan eens een kijkje op omjs.nl/monsters

sluiten