leestijd:

OMJS dobbelsteenDe dobbelsteen, een voorwerp dat al meer dan 5000 jaar bestaat (bron: Wikipedia). De kracht van een dobbelsteen zit dan ook in zijn eenvoud en de mogelijkheid om het keuzeproces aan een voorwerp en het toeval over te laten. Het is eigenlijk een zeer simpel te hanteren toevalsgenerator.

Onderwijs Maak Je Samen maakt in haar trainingen en trajecten graag gebruik van de dobbelsteen en heeft inmiddels meerdere toepassingsmogelijkheden uitgewerkt.

Om iedereen te laten profiteren van de kracht van de dobbelsteen heeft Onderwijs Maak Je Samen een eigen dobbelsteen ontworpen. In een handzaam formaat (6,5 cm) en van zacht materiaal, zodat het tevens in te zetten is als stressbal of als ‘balletje’.

Bestellen?

Speciaal als cadeautje van Sinterklaas (of de Kerstman) is de dobbelsteen vanaf € 5,00 te bestellen in onze webwinkel voor jouw groep of voor je team.

Spelsuggesties

Om alvast op wat ideeën te komen hebben we hieronder drie spelsuggesties uitgewerkt. Eén speciaal voor Sinterklaas en Kerst, een voor je groep en een voor je team.

Daarnaast bieden we je de om eigen opdrachtkaarten te maken middels de gratis download.

Meer downloads

Daarnaast staan er op de website van OMJS nog ideeën voor de dobbelsteen verwerkt in de Kletspot.

En een prikkelende poster Een 10 voor ons team!

Gerelateerde artikelen

po/vo
11/01 in actueel

Voorspellingsdobbelsteen

po/vo
23/11 in actueel

Nieuwe (schoen)cadeautjes!

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.