leestijd:

De eerste lichting van onze opleiding Intern Begeleider heeft met succes de laatste bijeenkomst afgerond. Alle 15 deelnemers vertelden op deze dag trots en enthousiast over hun eigen ontwikkeling naar toekomstbewuste intern begeleider.

Ze mochten zelf een bij hen passende manier kiezen om dit met elkaar te delen. We hebben genoten van de diversiteit en creatieve uitspattingen! Prezi’s, gedichten, beeldkaarten, foto’s, een lied en … een recept voor ‘soep’.

Deze ‘soep’ willen we graag met je delen:

‘Soep (net als Onderwijs) Maak je Samen!
Een toekomstbewuste intern begeleider is wat mij betreft iemand die; zijn receptuur voortdurend verfijnt, zich bewust is van de verschillende smaken die er zijn en aan de slag gaat met de ingrediënten die al in huis zijn! Durven proberen, het kookboek raadplegen en pure smaken passen bij mijn manier van werken. Belangrijk om goed te proeven tijdens het koken; het wordt daardoor vaak smaakvoller.’

Hanneke van Keulen- een toekomstbewuste (bijna afgestudeerde) intern begeleider die nog vele smakelijke kopjes hoopt te bereiden met haar team!

Heb jij ook de ambitie om intern begeleider te worden

óf

ben je al intern begeleider en wil je nog sterker worden in deze functie?

Meld je direct aan voor de opleiding Intern Begeleider.

sluiten