leestijd:

Bij ‘de surprise’ start het met lootjes trekken. Wij draaien het om; wij trekken op 5 december een lootje en hebben dan een surprise voor jou!

Wij verloten van onderstaande producten drie exemplaren. Hoe doe je mee? Schrijf je in! Op 5 december verloten wij de exemplaren.

5 minuten muziek5 minuten muziek

Muziek maken verrijkt, samen muziek maken verbindt! De activiteiten van 5 minuten muziek laten leerlingen anders naar kunstzinnige vorming kijken. Door te bewegen op muziek, te zingen, te spelen, te luisteren en muziek vast te leggen ontstaat een nieuwe blik op muziek. De korte en eenvoudige activiteiten zorgen in een handomdraai voor meer muziek in de klas!

Positief LeiderschapPositief Leiderschap

Leiderschap is niet alleen een functie, een geheel van kennis of een verzameling vaardigheden, hoe goed die vaardigheden ook zijn. Leiderschap is een van de meest complexe menselijke gedragingen, een manier van kijken naar en omgaan met de wereld die anderen inspireert en motiveert.

Dit boek is geschreven vanuit de wetenschap van positieve psychologie en bekijkt positief leiderschap niet als een vorm waarin we meer optimistisch zijn, maar als een zelfbewuste aanpak om de beste versie van onszelf te worden.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.