leestijd:

Ik ga op vakantie en neem mee … drie Boekie-kaarten.

Lekker lezen in de zon!

We weten allemaal hoe belangrijk het is dat kinderen ook in de zomervakantie blijven lezen. Dit om de zomerdip te voorkomen. Om je hierbij te helpen hebben we een aantal kaarten van onze Boekie voor je geselecteerd. Twee kaarten uit Boekie de Boekenverslinder en alvast één uit de nog niet verschenen Boekie de Boekenknabbelaar (peuters-kleuters). Download hier de drie Boekie-kaarten.

Deel deze kaarten nog voor de vakantie met je leerlingen en deel ze met de collega die de kinderen na de zomervakantie in de groep heeft. Nadat de kinderen een boek hebben gelezen, kunnen ze zich uitleven via één van de kaarten.

Misschien kan je er zelfs wel een wedstrijd van maken en kunnen de kinderen hun creaties met jou en je collega delen. Dan kunnen jullie er na de vakantie met elkaar naar kijken. En zo heb je meteen je eerste boekpromotie activiteit van het nieuwe schooljaar voorbereid!

Krijg je de smaak te pakken?

Bestel dan Boekie de Boekenverslinder.

Wacht je liever op Boekie de Boekenknabbelaar (voor peuters en kleuters)? Laat dan hier je gegevens achter. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer deze verschijnt.

Gerelateerde artikelen

po
17/01 in actueel

Lezen in het basisonderwijs

po
po
09/12 in actueel

Persbericht Bizie de beweger

sluiten