leestijd:

OMJS vierde dit jaar haar 20e verjaardag. Naast dat we elke maand een feestproduct kenbaar hebben gemaakt, nodigden we iedereen ook uit om mee te doen met een creatieve en prikkelende maandactiviteit. Een opdracht, vraag of activiteit die je uit kunt voeren met leerlingen en/of collega’s op je eigen school, lokaal of kantoor.

Doe mee en deel je ervaring en/of oplossing via social media met #omjs20jaar.

Feestactiviteit december 2022, de laatste van ons feestjaar: Raad het plaatje!

Dit jaar vierde OMJS haar 20-jarig bestaan! Een tijd om stil te staan bij en in te zoomen op wat er allemaal heeft plaatsgevonden. Zo hebben we ook ingezoomd op iets wat op onze website te vinden is.

Raad jij het plaatje!?

Je kan meespelen t/m 13 december. Uit alle inzendingen (met het goede antwoord) selecteren we drie willekeurige winnaars. Op vrijdag 16 december maken we de drie winnaars op deze pagina bekend! De drie personen krijgen persoonlijk bericht van ons en winnen een exemplaar van Nozie de nieuwsgierige!

– Het is niet meer mogelijk om een inzending te doen voor deze activiteit –

 

We willen iedereen bedanken die een inzending heeft gedaan voor deze activiteit! De winnaars van de feestactiviteit van de maand december zijn:

  1. Annet Schipper
  2. Jikke Talla
  3. Jessie Veltman

Gefeliciteerd, jullie ontvangen persoonlijk bericht van ons.

 

Het juiste antwoord: De buitenspeelkaarten. Je hebt dit plaatje kunnen vinden in onze webshop – ‘Buitenspeelkaarten’)! Vrijdag 16 december maken we de drie winnaars bekend!

 

sluiten