leestijd:

Met gratis masterclass van dr. Monique van der Heijden ‘Hoe versterk je het lerend vermogen van de onderwijsprofessional?’

Het professionaliseringsseizoen van 2019-2020 staat voor de deur. Hoe ga jij gehoor geven aan jouw leerbehoeften en hoe wakker je het vuurtje aan bij jouw collega’s? Onderwijs Maak Je Samen heeft een vernieuwd training- en opleidingsaanbod ontwikkeld en nodigt je uit om daar van te proeven.

Op 1 april en 10 april 2019 opent Onderwijs Maak Je Samen haar deuren en wordt er gestart met een inspirerende masterclass van dr. Monique van der Heijden over hoe je het lerend vermogen van de onderwijsprofessional kunt versterken. Na deze masterclass bieden we je de mogelijkheid om te proeven aan ons aanbod en kun je kennismaken met de inhoud van onze studiedagen, trainingen, studiereizen, herregistratiemodules en post-hbo-opleidingen.

Kom proeven!

1 april 2019 – Helmond
Onderwijs Maak Je Samen
Steenovenweg 50
5708 HN Helmond
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Inclusief: goedgevulde goodiebag
Aanmelden
10 april 2019 – Utrecht
NDC Den Hommel
Kennedylaan 9
3533 KH Utrecht
Tijd: 17.00 – 21.00 uur
Inclusief: goedgevulde goodiebag
Aanmelden

Het voorlopig programma:

17.00 uur – Opening door Job Christians
17.15 uur – Masterclass door dr. Monique van der Heijden. Thema ‘Hoe versterk je het lerend vermogen van de onderwijsprofessional?’
18.00 uur – Start informatieavond post-hbo-opleidingen
18.00 uur Proeverij (vrij in- en uitloop): onder het genot van een hapje en een drankje kun je kennismaken met het volgende aanbod:

Tevens is deze avond bestemd voor onderwijsprofessionals die volgend jaar willen starten met een post-hbo-opleiding. Tijdens de proeverij kun je kennismaken met de docenten en middels een interactieve sessie ontvang je meer informatie over de inhoud van de opleiding en kun je je vragen stellen.

Full tour

Naast kennismaken met de OMJS Academie heb je ook de kans om eens een kijkje te nemen bij ons procesgericht kindvolgsysteem Looqin, onze producten van onze eigen uitgeverij en ons interimmanagement Tijdelijk Krachtige Oplossingen.

Make today the day to learn something new.

Laat je inspireren door Onderwijs Maak Je Samen.

Aanmelden voor de OMJS Onderwijs-proeverij:


De OMJS onderwijs-proeverij is gratis, maar aanmelden is gewenst.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.