leestijd:

Persbericht Bizie de beweger

40 ideeën die de beweging stimuleren

Uitgeverij OMJS komt in samenwerking met Nicole Jansen-Rozenberg & Heidie van Remortele van Beweegknap met de nieuwe uitgave ‘Bizie de beweger‘.

Meer bewegen op en om school helpt om de beweegrichtlijnen te halen en is goed voor de gezondheid. Daarnaast is er ook een relatie aanwezig tussen bewegen en de cognitieve ontwikkeling.

Het positieve effect van bewegen op school heeft geleid tot het ontwikkelen van een praktische tool voor het onderwijs – Bizie de Beweger. Een verzameling direct in te zetten beweegvormen met daarbij een suggestie voor het integreren van een leerdoel of leerinhoud. Zo is er altijd wel een reden om te bewegen.

Doelgroep

De opdrachten op de kaarten zijn geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m 8 en kunnen gemakkelijk worden aangepast naar een ander niveau of een andere inhoud.

Gebruik

Je kunt Bizie inzetten bij alle onderwerpen die in de groep worden behandeld. De leerlingen gaan met behulp van de Biziekaarten op een actieve manier met de leerinhoud of leerdoel aan de slag. Daarvoor staat telkens een prikkelende suggesties op elke kaart. Bekijk drie voorbeeldkaarten.

‘Bizie de beweger’ is een aanvulling op de OMJS monster reeks. De eerder verschenen monsters zijn:

Direct bestellen

 

Product- en bestelinformatie:

Dit product is te bestellen via de webwinkel van Onderwijs Maak Je Samen voor € 34,95 (inclusief btw, exclusief verzendkosten).

Uitgever: Uitgeverij OMJS
Auteurs: Nicole Jansen-Rozenberg & Heidie van Remortele (Beweegknap)
Redactie: Martine Creemers (OMJS)
Taal: Nederlands
EAN: 6090920795715
Uitvoering: doos + gelamineerde kaarten, kleur
Jaar van uitgave: 2022
Druk: 1e druk
Aantal pagina’s: 40 kaarten + handleiding

sluiten