leestijd:

De visuele leerstrategieën van Denkbeelden zijn gebaseerd op tien basismodellen: de Strik, Cirkel, Atoom, DenkBeeldenBloem, Hoepels, Brug, Stekker, Mindmap, Trein en de Kapstok. De tien basismodellen in zwart/wit en de algemene flyer over Denkbeelden zijn gratis als PDF te downloaden vanaf onze website: http://omjs.nl/denkbeelden/

Kapstok

DenkBeelden kleurenposters

DenkBeelden visualiseren in de klas? De DenkBeelden kleurenposters zijn te bestellen in de webwinkel. Zo kunnen de DenkBeelden gemakkelijk visueel tonen, inclusief een bijpassende startvraag. Deze A4 posters zijn dubbelzijdig bedrukt en voorzien van ponsgaten; zo kun je ze zelfs ophangen!

Trainingsmap

De trainingsmap DenkBeelden inclusief vele lessuggesties is geheel gereed en is als integraal onderdeel van onze trainingen voor de deelnemers beschikbaar.

Praktijkboek DenkBeelden

Michel van de Ven heeft het boek ‘DenkBeelden’ geschreven. Het praktijkboek DenkBeelden biedt je de mogelijkheid om zelf aan de slag te kunnen met DenkBeelden. Het boek is, met name door de vele praktijkvoorbeelden en lesideeën, vooral gericht op het primair onderwijs. Aan de hand van vele implementatieschema’s en tips kun je stap voor stap visuele leerstrategieën inzetten in je eigen onderwijspraktijk.

sluiten