leestijd:

In samenwerking met Vernieuwenderwijs geeft Onderwijs Maak Je Samen binnenkort de curriculumkit uit: een uitdagende toolkit om in spelvorm met je teamleden of sectiegenoten te komen tot een aansprekend onderwijsaanbod.

Vernieuwenderwijs is een platform voor inspiratie en achtergronden rond onderwijsvernieuwingen. Vanuit vragen uit de markt heeft Vernieuwenderwijs het spel Curriculumkit ontworpen. Met deze toolkit denk je met je collega’s na over beredeneerde keuzes in jullie onderwijsaanbod: welke doelen streven we na? Hoe evalueren we waar leerlingen staan? Welke informatiebronnen kunnen leerlingen inzetten?

Spelenderwijs ga je met elkaar in discussie om te komen tot een zeer praktische uitwerking van jullie onderwijs bij het volgende onderwerp in jullie curriculum. Vernieuwenderwijs en Onderwijs Maak Je Samen gaan de Curriculumkit nu samen uitgeven.

De lancering van het product zal plaatsvinden op het VO Congres op 26 maart.De Curriculumkit is daarmee de eerste samenwerking tussen Vernieuwenderwijs en Onderwijs Maak Je samen, op weg naar meer mooie gezamenlijke producten en diensten voor prachtig onderwijs.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van de Curriculumkit?

Update juni 2020: hij is er! Bekijk de CurriculumKit.

sluiten