leestijd:

Informatie

Meer informatie & aanmelden

Start 19/03/2019 Helmond OMJS

Inhoud

Dutch Happiness WeekVan 18 t/m 26 maart 2019 is de Dutch Happiness Week 2019! Met aandacht voor positief leiderschap en geluk, hebben wij deze week twee bijzondere activiteiten gepland, waarvan één in samenwerking met de auteurs van 5 minuten geluk: Margreet Christians & Nikky Bergmans.

Maak tijdens deze inspirerende avond kennis met de mogelijkheden van 5 minuten geluk en de invloed die het kan hebben op jezelf en de leerlingen in de groep.

In dit artikel wordt het fundament van geluk in het onderwijs uitgelegd. Geluk is een houding en door stil te staan bij de factoren die geluk bepalen, creëer je een goede sfeer in de groep, en worden leerlingen zich bewust van hoe zij bij kunnen dragen aan een gelukkigere wereld.

De auteurs vinden het belangrijk om geluk ook zelf te ‘beoefenen’, elke dag opnieuw. Tijdens deze bijeenkomst staan werkvormen centraal, zowel uit de set ‘5 minuten geluk’ als daar buiten. Het laat je stilstaan bij jouw geluk en maakt een vertaalslag naar hoe je met je collega’s én met leerlingen aan de slag kunt met dit thema.

Tijdens deze avond maak je kennis met het thema geluk in het onderwijs en daarbuiten, leer je het product kennen, neem je het mee naar huis en ga je de volgende dag aan de slag op je eigen manier. Wees welkom!

Kosten

De kosten voor de inspiratievond zijn € 25,00 inclusief ‘5 minuten geluk’ (a € 19,95) en koffie/thee. Heb je ‘5 minuten geluk’ al in bezit? Dan kun je jouw portie geluk doorgeven 🙂

Meer informatie & aanmelden

Start 19/03/2019 Helmond OMJS

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.