leestijd:

Informatie

Inhoud

Wat wordt jouw volgende stap?

Ben jij je aan het oriënteren op een opleiding, training of kindvolgsysteem? Heb je vragen over een van de OMJS studiereizen? Weet je nog niet precies hoe je je professionalisering het komende schooljaar wilt vormgeven? Onderwijs Maak Je Samen denkt graag met je mee.

Op 2 juli aanstaande organiseert Onderwijs Maak Je Samen een Meet & Greet met webinar van Gino Camp!

Wat?

We starten de Meet & Greet met een webinar van Gino Camp. Daarna zullen onderwijsadviseurs, trainers en docenten voor je klaarstaan zodat je kunt kennismaken, informatie kunt verkrijgen en jouw vragen kunt stellen.

Ben je geïnteresseerd in een van onze opleidingen? Naast de docent zal ook een deelnemer van de opleiding aanwezig zijn om al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Wil je met een van ons in gesprek om je te helpen bij jouw keuze? Wij denken graag met je mee.

Webinar Gino Camp: Wijze lessen voor effectieve (online) didactiek

Dr. Gino Camp is universitair hoofddocent onderwijspsychologie aan de Open Universiteit en is onderzoeker op het terrein van effectieve leerstrategieën en hun toepassing in de praktijk. Een aantal jaren geleden was hij betrokken bij de opzet van het onderwijsmodel van de Open Universiteit, waarin online activerend leren centraal staat. Hij is medeauteur van het boek Wijze Lessen over effectieve didactiek (zie www.wijzelessen.nu) en verzorgt regelmatig lezingen en workshops over dit thema.

In dit webinar vertelt hij op een interactieve manier over de didactiek van lesgeven. De didactische bouwstenen voor zowel de lessen in de klas als ook de lessen online komen met concrete voorbeelden aan bod. Hierbij laat hij zien wat je als leraar juist moet doen in een les in de klas en wat succesvol is in een online les. Ook geeft hij veel ruimte om dit zelf te ervaren en vragen te stellen.

Hoe?

Vanaf 1 juni is ons kantoor in Helmond weer geopend, natuurlijk met de nodige maatregelen. Daarom kun je bij het aanmelden kiezen voor de ‘live-bijeenkomst’ in Helmond of voor een online individueel of groepsgesprek:

  • Bij de live-bijeenkomst zien we je graag op 2 juli bij ons kantoor in Helmond.
  • Bij een groepsgesprek zullen alle geïnteresseerden deelnemen in één online bijeenkomst.
  • Bij de keuze voor een individueel gesprek zullen wij je benaderen voor het maken van een individuele afspraak. Zo kun jij jouw vragen stellen in een privé-omgeving.

Wanneer?

De Meet & Greet zal plaatsvinden op 2 juli aanstaande, van 19:00 tot 21:00 uur. Zowel live bij ons kantoor in Helmond, als online.

Programma

18:30 uur – Kennismaken onder het genot van een kopje koffie of thee met lekkernij.
19:00 uur – Interactieve sessie met Gino Camp (auteur van ‘Wijze lessen voor effectieve (online) didactiek’). Je kunt zowel online als live deelnemen.
20:00 uur – Groepsgesprekken met adviseurs/docenten op thema. Je kunt zowel online als live deelnemen.

Aanmelden?

Klik op de oranje knop om je aan te melden. Je kunt daar aangeven waarvoor je geïnteresseerd bent en hoe je graag in contact komt.

Zien we je, op 2 juli?!

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.