leestijd:

Informatie

Inhoud

Wat wordt jouw volgende stap?

Ben jij je aan het oriënteren op een opleiding of training? Wil je een schoolontwikkelingstraject opzetten voor jouw school? Of wil je wellicht een product inzien? Op 15 september kun je met ons – trainers en adviseurs – vrijblijvend in gesprek tijdens de Onderwijs Proeverij.

Op 15 september organiseert Onderwijs Maak Je Samen een Onderwijs Proeverij met een workshop van Gino Camp.

Wat?

We starten de Onderwijs Proeverij met een workshop van Gino Camp. Daarna zullen onderwijsadviseurs, trainers en docenten voor je klaarstaan zodat je kunt kennismaken, informatie kunt verkrijgen, jouw vragen kunt stellen of producten kunt inzien.

Ben je geïnteresseerd in een van onze opleidingen? Naast de docent zal ook een deelnemer van de opleiding aanwezig zijn om al jouw vragen te kunnen beantwoorden.

Wil je met een van ons in gesprek om je te helpen bij jouw keuze? Wij denken graag met je mee.

Gino Camp: Wijze lessen voor effectieve (online) didactiek

Dr. Gino Camp is universitair hoofddocent onderwijspsychologie aan de Open Universiteit en is onderzoeker op het terrein van effectieve leerstrategieën en hun toepassing in de praktijk. Een aantal jaren geleden was hij betrokken bij de opzet van het onderwijsmodel van de Open Universiteit, waarin online activerend leren centraal staat. Hij is medeauteur van het boek Wijze Lessen over effectieve didactiek (zie www.wijzelessen.nu) en verzorgt regelmatig lezingen en workshops over dit thema.

In de lezing vertelt hij op een interactieve manier over de didactiek van lesgeven. De didactische bouwstenen voor zowel de lessen in de klas als ook de lessen online komen met concrete voorbeelden aan bod. Hierbij laat hij zien wat je als leraar juist moet doen in een les in de klas en wat succesvol is in een online les. Ook geeft hij veel ruimte om dit zelf te ervaren en vragen te stellen.

Hoe?

De richtlijnen laten het toe een live-bijeenkomst te organiseren. We hopen je dan ook te ontmoeten in Helmond! Natuurlijk met de nodige maatregelen. Indien de situatie verandert zullen we overgaan naar een online Proeverij met een webinar van Gino Camp.

Wanneer?

De Onderwijs Proeverij zal plaatsvinden op 15 september 2020, van 17:30 tot ongeveer 21:00 uur. Zolang de richtlijnen het aangeven zal de proeverij live plaatsvinden in Helmond.

Programma

17:30 uur – Inloop en rondleiding OMJS
18:30 uur – Onderwijs Proeverij met pizza
19:00 uur – Interactieve workshop met Gino Camp (auteur van ‘Wijze lessen voor effectieve (online) didactiek’)
20:00 uur – Vragen en afsluiten

Aanmelden?

Klik op de oranje knop om je aan te melden. Je kunt daar aangeven waarvoor je geïnteresseerd bent en hoe je graag in contact komt.

Zien we je, op 15 september?!

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.