leestijd:

Informatie

Inhoud

Positief leiderschap in relatie tot inspirerend, coachend en dienend leiderschap

Een positief leider is succesvol omdat hij kijkt naar de sterke kanten van teamleden, naar talent, naar wat bijzonder en inspirerend is. Hij ziet wat zijn teamleden doen waardoor ze die prestaties leveren en weet dat te versterken.

Hij bouwt aan een positief werkklimaat waar mensen energie van krijgen en inspireert ze door aandacht te hebben voor de positieve betekenis van werk.

Hij weet dat het niet om zichzelf draait, is dienend en stelt de ontwikkeling van zijn medewerkers centraal. Met zijn coachende vaardigheden helpt hij hen om het beste uit zichzelf te halen.

Excellente leiders starten met een stevige basis, ze benutten verschillen, creëren echte betrokkenheid. Ze stimuleren eigenaarschap en hebben een duidelijke focus op het teamresultaat.

Wil je jezelf eens onder de loep nemen? Bewustwording over eigen handelen, inspiratie opdoen om jezelf te verbeteren?

Schrijf je dan nu in voor deze 1 daagse training!

“Hoe positieve psychologie jouw impact kan vergroten”.

Waarom deze studiedag?

Deze studiedag is bedoeld voor leidinggevenden die ‘de beste versie van zichzelf willen worden’.

Deze studiedag is geschreven vanuit de wetenschap van positieve psychologie. Dit bekijkt positief leiderschap niet als een vorm waarin we meer optimistisch zijn, maar als een zelfbewuste aanpak om de beste versie van onszelf te worden. De inhoud is gebaseerd op vele wetenschappelijke bronnen en inzichten en uitgewerkt naar het factor 10-programma.

Een programma met prestatie verhogende interventies voor duurzaam succes en voldoening. De aandachtsgebieden Kracht, Welzijn, Aandacht, Relatie en Doelbewustheid vervullen daarin een belangrijke rol. Belangrijke items om mentale veerkracht te ontwikkelen, er komt nogal wat op je af als leidinggevende in het onderwijs!

“De volgende stap naar positief leiderschap”

Na deze studiedag ben je in staat om:

  • Zicht te hebben op een positieve leiderschapsrol waarbij je als leider de organisatie kan helpen gezamenlijke doelen te bereiken en jezelf en de mensen om je heen te laten floreren;
  • (Nog) betere resultaten te behalen doordat mensen beter in hun vel zitten;
  • Met (nog) meer plezier leiding te geven;
  • Duurzaam geluk en succes te ervaren;
  • Gericht te zijn op het zien van ontwikkeling groeien en bloeien in plaats van wijzen op obstakels.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.