KLIJFlab

Nieuw bij OMJS: het KLIJFlab! Een trainingsruimte waar onderwijsprofessionals leren over de werking van de hersenen én tegelijkertijd zelf ervaren hoe deze inzichten optimaal beklijven in de hersenen. Het KLIJFlab opent in het najaar van 2021 haar deuren voor alle professionals in het onderwijs.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het KLIJFlab? Laat hieronder je gegevens achter en ben als eerste op de hoogte!

Laat hier je gegevens achter.

Wat is het KLIJFlab?

Het KLIJFlab biedt trainingsdagen tussen een traditionele lesdag en een museumdag in waar leren door het te ervaren centraal staan.

De opbouw van het programma, de inrichting van de ruimte, de houding van de trainer; alles is volledig ‘practice what you preach’ naar de maatstaven van onderwijs dat optimaal beklijft in de hersenen.

 

Heb jij al zin om je zintuigen op scherp te zetten?

 

Wie is het brein achter het KLIJFlab?

Noortje is initiatiefneemster van het KLIJFlab waar onderwijsprofessionals kunnen leren én ervaren hoe hun onderwijsaanpak en -aanbod optimaal beklijft in de hersenen van leerlingen.
Bevlogen neemt zij hen mee op reis door het brein. Zij zet op innemende wijze vraagtekens bij de huidige onderwijsaanpak en laat deelnemers middels ervaringen voelen/ondervinden hoe het anders kan.

Noortje is onderwijs-neuropsychologe en het is haar passie om de stand van de wetenschap met betrekking tot de wonderbaarlijke werking van het brein inzichtelijk en in de praktijk toepasbaar te maken voor onderwijsprofessionals.
Ze heeft hier inmiddels jaren ervaring in opgebouwd, in zowel het PO, VO als het HBO.

 

Meer over het KLIJFlab

Op de hoogte blijven?

Ben je nu al enthousiast en wil je graag als eerste informatie ontvangen over het KLIJFlab? Laat dan hier je gegevens achter:

  • Wil je op de hoogte blijven van nieuwe trainingen, producten of praktische ideeën voor in de klas? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.