KLIJFlab

Het KLIJFlab is een ervaringsruimte waar je een unieke training kunt volgen. Een training waarbij onderwijsprofessionals alles leren over de werking van de hersenen én tegelijkertijd zelf ervaren hoe deze inzichten optimaal beklijven in de hersenen.

Het KLIJFlab:

KLIJFlab – dag 1: KLIJF in je LIJF. Deze training richt zich op wat er bij jou gebeurt wanneer leren plaatsvindt en hoe deze kennis en inzichten kunnen leiden tot persoonlijke en professionele effectiviteit.

Later in het schooljaar zullen ook KLIJFlab – dag 2: KLIJF in je GROEP en KLIJFlab – dag 3: KLIJF in de LES gereed zijn om te volgen in het KLIJFlab bij OMJS.

Een kijkje in het KLIJFlab:

 

Koop je ticket(s) & boek je bezoek!

Een ticket kopen voor een unieke trainingsdag in het KLIJFlab is mogelijk. Na aankoop van een ticket ontvang je een unieke code waarmee je jouw trainingsdag in het KLIJFlab kunt boeken.

Soorten tickets

Er zijn twee soorten tickets:

  • Enkel ticket – dit geeft je een unieke code om een bezoek voor 1 persoon te boeken. Kosten zijn € 360,- per persoon.
  • Voordeelticket – dit voordeelticket geeft je 5 unieke codes. Je ontvangt dus 5 unieke codes (voor 5 personen), maar de prijs is gebaseerd op 4 enkele tickets en dus € 1.440 in totaal (in plaats van € 1.800).

Teamtickets
Wil je weten hoe je een KLIJFlab dag voor je team kunt reserveren? Neem contact op met klijflab@onderwijsmaakjesamen.nl.

Meer informatie

Meer informatie over het programma, de opbrengsten etc. lees je wanneer je hieronder op de oranje knop klikt!

Wat is het KLIJFlab?

Iedereen die wil deelnemen aan het programma start met de zogeheten ‘KLIJF in je LIJF-dag’. Deze dag vormt de basis voor alle nog volgende KLIJFlab-dagen en draait om bewustwording en begrip van de werking van de hersenen.

Onderwijsprofessionals gaan op deze dag aan den lijve ervaren hoe hun hersenen werken. Dit doen ze door middel van het volgen van een ‘route’ langs ervarings- en verwerkingszones, beweegzones en plekken om te ontspannen en waar de inzichten kunnen landen.

Onderwijsprofessionals ervaren op allerlei manieren hoe hun ontwikkelpotentieel ‘aan’ wordt gezet. Wat werkt? En wat werkt niet? En hoe valt dat te verklaren vanuit de neuropsychologie?

 

Heb jij al zin om je zintuigen op scherp te zetten?

 

Wie is het brein achter het KLIJFlab?

Noortje is initiatiefneemster van het KLIJFlab waar onderwijsprofessionals kunnen leren én ervaren hoe hun onderwijsaanpak en -aanbod optimaal beklijft in de hersenen van leerlingen.
Bevlogen neemt zij hen mee op reis door het brein. Zij zet op innemende wijze vraagtekens bij de huidige onderwijsaanpak en laat deelnemers middels ervaringen voelen/ondervinden hoe het anders kan.

Noortje is onderwijs-neuropsychologe en het is haar passie om de stand van de wetenschap met betrekking tot de wonderbaarlijke werking van het brein inzichtelijk en in de praktijk toepasbaar te maken voor onderwijsprofessionals.
Ze heeft hier inmiddels jaren ervaring in opgebouwd, in zowel het PO, VO als het HBO.

 

Meer artikelen over het KLIJFlab

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het KLIJFlab? Houd ons in de gaten via onze website, LinkedIn of Instagram.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.