Kwaliteitsgarantie

Wij nemen kwaliteit bij Onderwijs Maak Je Samen erg serieus. We zijn trots op het werk dat we doen en de producten die we leveren en dat willen we kunnen blijven. We vinden kwaliteit niet alleen belangrijk; we garanderen deze ook.

Hoe garanderen we deze kwaliteit dan?

Kwaliteit gaat natuurlijk over het resultaat van wat we doen, maar voor ons is minstens zo belangrijk dat jij als klant tevreden bent! Wij garanderen op onze producten en diensten dan ook optimale klanttevredenheid.

Producten uit onze webwinkel

Voldoet een product dat je hebt besteld via onze webwinkel om wat voor reden dan ook niet aan je verwachtingen? Dan kun je dit product binnen 14 dagen terugsturen en ontvang je het volledige aankoopbedrag terug of een ander product voor hetzelfde bedrag.

Meer over het retourneren van producten >>

Onze dienstverlening

Permanent monitoren wij de tevredenheid van onze klanten. Ten eerste voert de betreffende adviseur bij afronding van een traject een evaluatiegesprek waarin ruimte is voor feedback. Ten tweede ontvangt de klant een enquête waarin onder andere wordt gevraagd naar de impact van het traject, of de gestelde doelen behaald zijn en kan een mening worden gegeven over de adviseur die het traject heeft begeleid.

Ten derde wordt jaarlijks een kwaliteitsmeting uitgevoerd door Certiked. Hierdoor blijft de interne kwaliteitszorg gewaarborgd (ISO-9001 certificering).

Dat klinkt leuk, maar hoe garanderen we dan de kwaliteit voor jou als klant?

Wij willen onderwijs samen met jou blijven maken, daarom willen we dat je altijd tevreden kunt terugkijken op de begeleiding of het advies dat je van ons krijgt. Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen met jou naar een oplossing waardoor dit toch het geval is. Dat garanderen we!

Onze digitale producten

Voor alle webapplicaties (websites, community’s, registratiesystemen of games) die wij ontwikkelen, verzorgen we kosteloos drie maanden ondersteuning. Omdat techniek snel verandert, kunnen we na die tijd indien gewenst onderhoud bieden.

Wij horen graag hoe we het nog beter kunnen doen!

Kwaliteit kunnen we niet garanderen door stil te staan. Om die reden blijven we kritisch kijken naar of we de goede dingen doen en of we deze dingen ook goed doen. Jouw feedback is daarbij van groot belang. Laat ons weten wat je van onze dienstverlening en producten vindt. Heb je tips, vragen of complimenten laat het ons weten. Zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen. Want ook goede kwaliteit maak je samen!

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.