Leiderschapscentrum OMJS

Onderwijs Maak Je Samen is een landelijk onderwijsadviesbureau en daarmee altijd in beweging; we ontwikkelen en delen continu onze kennis omtrent leiderschap. We zijn de schakel tussen theorie en praktijk. Dit vind je terug in onze trajecten, opleidingen, literatuur, maar ook onze onderwijsadviseurs en docenten die met één been in de praktijk staan.

We staan continu in verbinding met schoolleiders en leidinggevenden en willen hen middels een netwerk met elkaar in contact brengen. Daarom hebben we sinds 2021 het Leiderschapscentrum OMJS opgericht.

Wat houdt het Leiderschapscentrum OMJS in? 

*De items met een slotje zijn mogelijk tegen betaling (of met korting indien je je aansluit bij het Leiderschapsnetwerk).

Hoe kun jij deel uitmaken van het leiderschapscentrum?

 

Sluit je aan bij het Leiderschapsnetwerk van OMJS

Heb jij een opleiding of leergang gevolgd via de OMJS academie? Ben jij die schoolleider die blijvend werk wil maken van zijn/haar leiderschap? Wil jij (oud-)studiegenoten en collega-schoolleiders blijven ontmoeten?

Sluit je dan aan bij het Leiderschapsnetwerk van OMJS als Leiderschapsvriend! Het netwerk is een ontmoetingsplaats waar we de nodige inspiratie aanbieden, maar vooral ook jouw vraagstukken, puzzels en parels een platform willen bieden. Zo blijf je stappen zetten voor de ontwikkeling van jouw toekomstbewuste leiderschap!

Ben je lid van het netwerk, dan kun je aan sommige activiteiten gratis deelnemen óf met korting! Lees meer over het Leiderschapsnetwerk.

Bekijk alle activiteiten van het leiderschapscentrum op de activiteitenkalender.


Alumninetwerk

Als alumnus van onze schoolleidersopleiding en/of leergangen bieden we je graag een ontmoetingsplaats om oud-studiegenoten en collega-schoolleiders te ontmoeten.

Leiderschapsaanbod in de OMJS academie

APK

Wij kunnen voor jou een APK coachingtraject op maat verzorgen.

Masterclasses

Gratis voor Leiderschapsvriend
We organiseren twee keer per jaar een masterclass van toonaangevende ‘masters’ op het gebied van leiderschap.

Literatuur

Met onze uitgeverij ontwikkelen we elk jaar diverse nieuwe uitgaven; van lesmateriaal tot literatuur. Zo hebben we een leiderschapsreeks –oftewel de witte-boekenreeks– ontwikkeld. Bekijk ze allemaal in de webwinkel.

Lunch & Lead

Gratis voor Leiderschapsvriend
Lunch & Lead biedt leidinggevenden in het onderwijs de kans om te sparren met externe collega’s die tegen dezelfde casuïstiek aanlopen. Door dit buiten je vertrouwde omgeving en onder begeleiding van een onderwijsadviseur te doen, wordt je gereedschapskist steeds verrassend verrijkt. Hierdoor sta je na iedere – op intervisiebasis georganiseerde – bijeenkomst met nieuwe energie en vol vertrouwen te stralen binnen jouw team.

Borrel & Bite

Gratis voor Leiderschapsvriend
Twee keer per jaar organiseren we een borrel op onze locatie in Helmond (juni en december). Kletsen, borrelen en hapjes met andere collega-schoolleiders en OMJS-adviseurs en -docenten.


Bekijk alle activiteiten van het leiderschapscentrum op de activiteitenkalender.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.