Leiderschapsnetwerk OMJS

Heb jij een opleiding of leergang gevolgd bij OMJS? Ben jij die leider die blijvend werk wil maken van zijn/haar leiderschap? Sluit je dan aan bij het leiderschapscentrum van Onderwijs Maak Je Samen.

Onderwijs Maak Je Samen faciliteert een leiderschapsnetwerk voor schoolleiders (in opleiding). Ontmoet (oud-)studiegenoten en collegaschoolleiders en blijf in verbinding met Onderwijs Maak Je Samen; het leiderschapscentrum waar jij stappen hebt gezet en blijft zetten voor de ontwikkeling van jouw toekomstbewuste leiderschap.

Ontmoetingsplaats

Als alumnus van onze schoolleidersopleiding en/of leergangen bieden we je graag een ontmoetingsplaats om oud-studiegenoten en collega-schoolleiders te ontmoeten. Uiteraard rijken we je graag de nodige inspiratie aan, maar willen vooral ook jouw vraagstukken, puzzels en parels een platform bieden.

Hoe dan en wat krijg ik?

We organiseren zowel online als live inhoudelijke ontmoetingen. Zo kun je, als leiderschaps- Vriend van OMJS, aanschuiven bij twee masterclasses per jaar. Masterclasses verzorgd door toonaangevende sprekers op het gebied van onderwijs en leiderschap. Ook stellen we twee keer per jaar ons huis beschikbaar voor een BitterBallenBorrel; onder het genot van een drankje bijpraten met collega-leiders in het onderwijs.

Medio 2021 zal ook ons digitale platform beschikbaar komen. Niet zomaar een website waar wat te halen of te lezen valt, ook een online omgeving waar je collega-schoolleiders online kunt spreken, aan een interessekring kunt deelnemen of intervisie kunt (laten) organiseren.

Daarnaast ontvang je, net als de Vrienden van OMJS, automatisch onze nieuwste uitgaven, ons magazine en met regelmaat een nieuwsbrief met inhoud die voor jou als schoolleider relevant is.

Bekijk alle activiteiten op de activiteitenkalender van het leiderschapscentrum.

Kosten lidmaatschap leiderschapscentrum

De kosten voor lidmaatschap aan het leiderschapsnetwerk van OMJS bedragen € 325,00 per jaar (inclusief 21% BTW). Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar.

  Voordelen: Lidmaatschap
€ 325,00
Je wordt standaard ‘Vriend van OMJS’ en krijgt daarmee:

 • Standaard 10% korting op al je aankopen in onze webwinkel (m.u.v. de posters)
 • Standaard 10% korting op alle workshops, cursussen en trainingen*
 • Voorrang en/of korting op speciale evenementen zoals thema-lezingen of masterclass
 • Al onze uitgaven van 2021 (vrienden ontvangen ze direct na lancering)
 • OMJS magazine (2x per kalenderjaar)
 
Toegang tot twee masterclasses per jaar van toonaangevende masters op het gebied van leiderschap (februari en september)  
Mogelijkheid tot deelname aan intervisie en boekenkringen  
Gratis deelname aan de twee BitterBallenBorrels ten kantore van OMJS (juni en december)  
Een halfjaarlijkse nieuwsbrief specifiek gericht op leiders in het onderwijs  

*Korting geldt niet voor maatwerktrajecten(incompany), studiereizen en opleidingen.

Je kunt individueel, maar ook als school Vriend worden. De geboden de korting op workshops, cursussen en trainingen geldt niet voor alle werknemers welke onder de stichting/bestuur vallen. Dit geldt wel als je vriend wordt als school, dan kan het team dus 10% korting ontvangen.

 • Aanmelden Leiderschapsnetwerk OMJS

 • Meerdere keuzes mogelijk.
 • Indien de factuur rechtstreeks naar een ander e-mailadres mag, dan graag hier het e-mailadres noteren.
  Als lid van het Schoolleidersnetwerk van OMJS wil je natuurlijk het eerste weten welke nieuwe producten, aanbiedingen of kortingen er zijn. Als trouwe ambassadeur ontvang je de nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden onderaan een e-mail.
 • Prijs:
  Dit abonnement wordt jaarlijks verlengd op 1 januari. Opzeggen kan tot één maand voor het nieuwe kalenderjaar.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

  Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.