Leiderschapsnetwerk OMJS

Heb jij een opleiding of leergang gevolgd bij OMJS? Ben jij die leider die blijvend werk wil maken van zijn/haar leiderschap? Word dan Netwerkvriend van OMJS!

Onderwijs Maak Je Samen faciliteert een leiderschapsnetwerk voor schoolleiders (in opleiding). Ontmoet (oud-)studiegenoten en collega-schoolleiders en blijf in verbinding met Onderwijs Maak Je Samen; het leiderschapscentrum waar jij stappen hebt gezet en blijft zetten voor de ontwikkeling van jouw toekomstbewuste leiderschap.

Het netwerk is onderdeel van het Leiderschapscentrum. Lees meer over het Leiderschapscentrum van OMJS of bekijk alle activiteiten op de kalender.

Ontmoetingsplaats

Als alumnus van onze schoolleidersopleiding en/of leergangen bieden we je graag een ontmoetingsplaats om oud-studiegenoten en collega-schoolleiders te ontmoeten. Uiteraard rijken we je graag de nodige inspiratie aan, maar willen vooral ook jouw vraagstukken, puzzels en parels een platform bieden.

Hoe dan en wat krijg ik?

We organiseren zowel online als live inhoudelijke ontmoetingen. Zo kun je, als Netwerkvriend van OMJS, aanschuiven bij twee masterclasses per jaar. Masterclasses verzorgd door toonaangevende sprekers op het gebied van onderwijs en leiderschap. Ook stellen we twee keer per jaar ons huis beschikbaar voor een Borrel & Bite; onder het genot van een drankje bijpraten met collega-leiders in het onderwijs.

Medio 2021 zal ook ons digitale platform beschikbaar komen. Niet zomaar een website waar wat te halen of te lezen valt, ook een online omgeving waar je collega-schoolleiders online kunt spreken, aan een interessekring kunt deelnemen of intervisie kunt (laten) organiseren.

Daarnaast ontvang je, net als de Vrienden van OMJS, automatisch onze nieuwste uitgaven, ons magazine en met regelmaat een nieuwsbrief met inhoud die voor jou als schoolleider relevant is.

Kosten Netwerkvriend van OMJS

De kosten voor lidmaatschap als Netwerkvriend van OMJS bedragen € 325,00 per kalenderjaar (inclusief 21% BTW). Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar.

  Voordelen: Lidmaatschap
€ 325,00
Je wordt standaard ‘Vriend van OMJS’ en krijgt daarmee:

 • Standaard 10% korting op al je aankopen in onze webwinkel (m.u.v. de posters)
 • Standaard 10% korting op alle workshops, cursussen en trainingen, leergangen en opleidingen*
 • Voorrang en/of korting op speciale evenementen zoals thema-lezingen of masterclass
 • Al onze uitgaven van 2021 (vrienden ontvangen ze direct na lancering)
 • OMJS magazine (2x per kalenderjaar)
 
Toegang tot twee masterclasses per jaar van toonaangevende masters op het gebied van leiderschap (februari en september)  
Mogelijkheid tot deelname aan intervisie en boekenkringen  
Gratis deelname aan de twee Borrel & Bites ten kantore van OMJS (juni en december)  
Een halfjaarlijkse nieuwsbrief specifiek gericht op leiders in het onderwijs  

*Korting geldt niet voor maatwerktrajecten(incompany) en studiereizen.

Voorwaarden:

Het Netwerkvriend-abonnement is persoonlijk en geldt dus voor één persoon. De korting en/of gratis deelname geldt dus alleen voor de Netwerkvriend. (Het ‘gewone’ Vriend van OMJS’ abonnement is wél mogelijk op organisatienaam, waarbij korting wél geldt voor alle teamleden. Maar hierbij geniet je niet van alle leiderschapsvoordelen).

 • Aanmelden Netwerkvriend van OMJS

 • Meerdere keuzes mogelijk.
 • Indien de factuur rechtstreeks naar een ander e-mailadres mag, dan graag hier het e-mailadres noteren.
  Als lid van het netwerk van OMJS wil je natuurlijk het eerste weten welke nieuwe producten, aanbiedingen of kortingen er zijn. Als trouwe ambassadeur ontvang je de nieuwsbrief. Je kunt je altijd afmelden onderaan een e-mail.
 • Prijs:
  Dit abonnement wordt jaarlijks verlengd op 1 januari. Opzeggen kan tot één maand voor het nieuwe kalenderjaar.

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

  Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.