ONS creatief buro

Alle uitgaven en uitingen van Onderwijs Maak Je Samen worden ontwikkeld op de creatieve afdeling van OMJS: ONS creatief buro. Door de jarenlange ervaring in het onderwijs, kennis van communicatie, actuele mogelijkheden op digitaal gebied en creatieve ideeën geeft ONS creatief buro letterlijk vorm aan onderwijs.

Meer info over ONS creatief buro vind je op: www.onscreatiefburo.nl.

ONS creatief buro logoAUTHENTIEK PROFILEREN
Wanneer ouders een keus maken voor een school voor hun zoon of dochter maken zij die keus vrijwel altijd op basis van drie elementen. De eerste is praktisch, Welke scholen liggen in de buurt? De tweede gaat over kwaliteitsbeleving: Wat is het imago van deze school en wat vindt mijn omgeving van deze school? De derde heeft te maken met identiteit: Welke scholen delen onze waarden? Profileren voor scholen betekent dus laten zien wie je bent. Zodat kinderen het onderwijs krijgen dat bij hen (en hun ouders) past. ONS creatief buro helpt scholen in het uitdragen van de identiteit van de school.

FOTOGRAFIE
ONS creatief buro maakt professionele foto’s die de sfeer van de school uitademen, die kunnen worden gebruikt om de communicatie van de school persoonlijker te maken. Denk aan de schoolgids, de website of schoolbrochure.

FILM
Voor scholen ontwikkelen wij korte films waarin de school zich presenteert. Door bijvoorbeeld leerlingen, leraren en ouders aan het woord te laten over wat hun school zo bijzonder maakt, of door een videorondleiding te geven door de school ‘in bedrijf’. Zo geven we een bijzonder inkijkje in de school.

WEBSITES
De website is voor scholen een belangrijk communicatiemedium. Met name nieuwe ouders zullen de website bezoeken om een eerste indruk te krijgen van een school. Een verzorgde website is daarom essentieel. Wij verzorgen interactieve websites voor scholen die met name ook geschikt zijn voor gebruik op tablets en smartphones.

JOUWSCHOOLAPP
Met een eigen app van jouw school, hebben ouders alle actuele schoolinformatie overzichtelijk bij de hand op hun smartphone. Doordat de app gekoppeld kan worden aan de website van je school* hoef je deze informatie slechts op één plaats bij te houden en verstuur je de nieuwsbrieven ook digitaal? Dan zijn ook deze direct terug te vinden in de app.

Meer informatie over Jouwschoolapp.

 

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent