Erik Boeschoten

In 2002 startte Erik Boeschoten samen met Job Christians Onderwijs Maak Je Samen, met als doel de interactie tussen leraren (in opleiding) en de scholen te faciliteren. Daarbij waren zij constant op zoek naar hoe ervaring uit de praktijk en een frisse blik van aankomend leraren samen konden leiden tot nieuwe inzichten en innovaties in het onderwijs, maar misschien belangrijker nog, het delen van kennis die ergens in het veld al aanwezig was met de rest van het onderwijs.

Met zijn achtergrond als Industrieel Ontwerper kijkt hij met een andere bril naar onderwijs en binnen Onderwijs Maak Je Samen houdt hij zich dan ook als software-ontwikkelaar en trainer/adviseur bezig met de ontwikkeling van (digitale) producten, begeleidt hij scholen/besturen op het gebied van communicatie en ICT en is hij docent binnen de OMJS-academie op thema's zoals maatschappelijk ondernemerschap, ICT beleid en authentieke communicatie.

Mijn activiteiten

Communicatieplan ‘light’ – Authentiek profileren

Studiemiddag

In navolging op het Schoolplan ‘light’ ontwikkelde Onderwijs Maak Je Samen het Communicatieplan ‘light’. Het uitgangspunt voor dit document is authentieke communicatie en profilering vanuit de schoolidentiteit. Samen met je team komen tot een communicatiestrategie, is het doel van deze studiebijeenkomst. Maak een start met het opstellen van een communicatieplan dat past bij de school en de fase van ontwikkeling.

Stel je vraag aan Erik

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.