Evita Panhuijzen

Met ruim 12 jaar werkervaring in het basisonderwijs en enkele jaren als teamcoach te hebben gewerkt in het middelbaar beroepsonderwijs, weet Evita hoe belangrijk het is om te werken vanuit welbevinden en betrokkenheid. Wanneer kinderen zich prettig voelen en met hoge betrokkenheid deelnemen aan het leerproces, zullen kinderen zich blijven ontwikkelen en het maximale uit zichzelf halen.

Binnen het team van kindvolgsysteem Looqin is zij het aanspreekpunt voor nieuwe contacten. Voor vragen over Looqin, informatie en implementatiebijeenkomsten kun je bij haar terecht.

In haar werk in het onderwijs en als teamcoach ondervond Evita de kracht van tekenen tijdens een uitleg. Vanuit deze interesse heeft ze diverse masterclasses en workshops ‘Zakelijk tekenen’ gevolgd en de vertaling naar de onderwijspraktijk gemaakt. In de Academy van Onderwijs Maak Je Samen verzorgt ze trainingen voor onderwijsprofessionals hoe je tekenen als didactisch middel kunt inzetten.

Kijken naar kinderen geeft energie. Door als team te werken aan welbevinden en betrokkenheid haal je elke dag het beste uit jezelf en de kinderen.

Mijn activiteiten

Meer dan monitoring sociale veiligheid met Looqin2u (online workshop Looqin)

Online workshop

Met Looqin2u geef je kinderen een stem in hun beleving van het totale leerproces. Door vragen over het welbevinden, de sociale veiligheid, de betrokkenheid, de competenties en een sociometrie af te nemen, krijg je als leraar een goed beeld van de beleving van het kind. In Looqin kun je de resultaten van de leraar naast […]

De competentiegerichte bril (online workshop Looqin)

Online workshop

Zou je kinderen willen volgen in hun ontwikkeling zonder veel registratielast? Looqin is een procesgericht kindvolgsysteem voor baby’s en peuters en kinderen van groep 1 tot en met 8, waarmee je doelgericht zowel de sociaal- emotionele als de cognitieve ontwikkeling in beeld brengt.

In deze online workshop leer je de verschillende competentiegebieden herkennen en leer je hoe je ze m.b.v. Looqin bij kinderen kunt observeren. De inhoud kan direct toegepast worden in je groep. Heb je ook de workshop over welbevinden en betrokkenheid gevolgd? Dan ben je nu in staat om ook de screenings ontwikkeling goed onderbouwd uit te voeren.

Kijken naar welbevinden en betrokkenheid (online workshop Looqin)

Online workshop

Zou je kinderen willen volgen in hun ontwikkeling zonder veel registratie? Looqin is een procesgericht kindvolgsysteem voor baby’s en peuters en kinderen van groep 1 tot en met 8, waarmee je doelgericht zowel de sociaal- emotionele als de cognitieve ontwikkeling in beeld brengt.

In deze online workshop leer je hoe je procesgericht naar kinderen kunt kijken en hoe je welbevinden en betrokkenheid bij kinderen kunt observeren. De inhoud kan direct toegepast worden in je groep. Daarnaast kan je na de workshop snel en op de juiste wijze aan de slag met Looqin KO/PO. Je leert alle functionaliteiten kennen die je ondersteunen bij het volgen van kinderen met Looqin.

Gratis informatiebijeenkomst Looqin

Informatiebijeenkomst

Ben je benieuwd of Looqin een geschikt kindvolgsysteem is voor jouw school, IKC of Kinderopvang? We bieden enkele keren per jaar de mogelijkheid om kennis te maken met Looqin via een online bijeenkomst. Wat komt er zoal aan bod? Korte uitleg over de achtergrond van Looqin Uitleg Welbevinden en Betrokkenheid Waarderen van Welbevinden en Betrokkenheid Verhogen welbevinden en betrokkenheid […]

Zeg meer met minder woorden: teken het!

Training

Makkelijker to the point komen? Ga al tekenend aan de slag! Leer in eenvoudige stappen hoe je met tekeningen instructies en processen duidelijk maakt en hoe je daarmee je lessen, teambijeenkomsten of gesprekken visueel aantrekkelijker maakt!

Aan de slag met procesgericht kindvolgsysteem Looqin

Studiedag

Ga je aan de slag met Looqin op jouw kinderdagverblijf of basisschool? Of werk je in een organisatie die al met Looqin werkt en wil je alles weten van procesgericht werken met Looqin? Dan is deze training zeer geschikt voor jou!

Stel je vraag aan Evita

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.