Jasmijn Kuyvenhoven

Jasmijn begon haar loopbaan als leraar en al vrij snel startte zij met de schoolleidersopleiding om vervolgens aan de slag te gaan als interim-schoolleider. In zowel binnen als buitenland heeft zij mogen werken in het onderwijs, binnen verschillende managementfuncties. Onderwerpen waar zij zich voornamelijk mee bezig houdt zijn verbetertrajecten, visieontwikkeling en het opleiden van interim-schoolleiders.

Naast haar passie voor leiderschap gaat haar onderwijshart ook sneller kloppen als het gaat om organisatie- en teamontwikkeling. Als Transactionele Analist (TA) wordt Jasmijn erg enthousiast van vraagstukken die gaan over, wat er zich in mensen afspeelt (analyse van het levensscript en egotoestanden) en wat er communicatief tussen mensen gebeurt in groepen, relaties en organisaties (o.a. analyse van transacties en psychologisch spel). TA onderzoekt (de relatie tussen) de communicatiepatronen tussen mensen én de dynamische drijfveren en patronen in mensen. Het analyseren en zichtbaar maken van deze bevindingen in een team vindt Jasmijn belangrijk omdat je op deze manier gezamenlijk de uitdagingen in het hedendaagse onderwijs aan kan gaan en bouwt aan een duurzame lerende organisatie.

Uiteindelijk vindt Jasmijn dat de schoolleider, het team, de leraar kan en mag schitteren in hun vak zodat zij de kinderen kunnen laten stralen in al hun talenten en dat we samen het onderwijs vieren!

"Ieder kind is een ster en het is aan ons de taak om ze te laten stralen!"

Mijn activiteiten

Lunch & Lead

Intervisie

Lunch & Lead biedt leidinggevenden in het onderwijs de kans om te sparren met externe collega’s die tegen dezelfde casuïstiek aanlopen. Door dit buiten je vertrouwde omgeving en onder begeleiding van een onderwijsadviseur te doen, wordt je gereedschapskist steeds verrassend verrijkt. Hierdoor sta je na iedere – op intervisiebasis georganiseerde – bijeenkomst met nieuwe energie en vol vertrouwen te stralen binnen jouw team.

Leergang Persoonlijk Leiderschap

Leergang

Het thema ‘persoonlijk leiderschap’ gaat over jezelf. Over wie je bent als mens, hoe je in het leven staat, wat je gevormd heeft. Dit vertaalt zich in het uitoefenen van je vak en je leiderschapsstijl. Middels deze leergang ontstaat er een bewustwording van je eigen handelen. Wanneer is jouw manier van handelen effectief? In eerste instantie staan persoonlijke waarden centraal, je eigen missie/visie, eigen competenties en het effect van communicatie.

Stel je vraag aan Jasmijn

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.