Linda Cleven

“Wie durft te verdwalen, ontdekt nieuwe wegen”

Deze uitspraak past volledig bij Linda’s visie op onderwijs.
Al vanaf jonge leeftijd is ze geboeid door het onderwijs. Na het volgen van de academische lerarenopleiding voor het primair onderwijs, is haar interesse in onderwijsontwikkeling alleen maar toegenomen. Diverse sprekers hebben haar weten te prikkelen en nieuwe inzichten opgeleverd, die ze ook maar al te graag toepast (en test) in de praktijk.

Haar doel is om theoretische inzichten te bundelen en een concrete vertaalslag te maken naar de praktijk. Om zichzelf meer te verdiepen in het onderwijs volgt zij, naast haar rol als onderwijsadviseur, ook de opleiding onderwijswetenschappen. Binnen OMJS zal zij zich richten op thema’s als het voeren van kindgesprekken, zelfregulatie en formatief handelen.

Na enkele jaren ervaring als leerkracht in het basisonderwijs, is ze nu graag bezig met het meedenken over onderwijsontwikkeling en -innovatie. Haar doel is om een leeromgeving te creëren waarbij leerlingen optimaal tot leren komen en er ruimte is voor autonomie van de leerling. Daarnaast wil ze graag leerkrachten begeleiden, want; de leerkracht maakt het verschil!

sluiten