Martijn Smoors

Martijn heeft jarenlange ervaring in onderwijsadvisering binnen het Primair Onderwijs en het Voortgezet Onderwijs. Zijn expertise ligt met name op het gebied van effectieve didactiek en differentiatie, teamontwikkeling en onderwijskundig leiderschap. Met passie en humor adviseert en inspireert hij leraren en directies.

Martijn kan als geen ander op resultaatgerichte wijze een brug slaan tussen theorie en praktijk. Hij vertaalt relevante theorieën, resultaten uit onderwijsresearch en bewezen didactische aanpakken op concrete wijze naar de dagelijkse onderwijspraktijk.

Werken aan goed onderwijs; dat doe je samen. De focus van Martijn is de school als een lerende organisatie. Wat wil de school bereiken en hoe leren de teamleden?

Heeft u een vraag op het gebied van onderwijsontwikkeling? Daag Martijn uit en ga in gesprek! Door de bundeling van zijn expertise en de brede expertise binnen Onderwijs Maak Je Samen, is er altijd een passend en inspirerend antwoord te vinden.

"Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg." - Albert Einstein

Mijn activiteiten

Post-hbo-opleiding Intern begeleider

post-hbo-opleiding

CPION erkende opleiding tot intern begeleider. Download de brochure. Onze visie op de rol van intern begeleider Deze unieke opleiding is voor alle toekomstige of startende intern begeleiders. Jij vormt, samen met de schoolleider, het onderwijskundig managementteam en bent dé spil in ondersteuning van leraren bij hun eigen professionele ontwikkeling. Iedere (toekomstige) intern begeleider dient […]

Stel je vraag aan Martijn

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.