Monica Scholtes

Monica maakte voorheen de overstap vanuit haar eigen bloemenzaken naar een baan in het onderwijs. Werken vanuit passie en met een maatschappelijk opdracht was hierin leidend.

Ze is destijds begonnen als leraar in het speciaal onderwijs. Hier kan je niet anders dan werken vanuit je hart. Oprechte verbinding maken met jezelf en de ander is hierin essentieel.

Op dit moment begeleidt ze teams en organisaties waarin ze vanuit een gedragen visie vorm en inhoud geeft aan de kwaliteit, het proces en cultuur van een organisatie. Hierin neemt ze haar jarenlange ervaring mee als schoolleider binnen verschillende organisaties.

Tevens is ze creatief, kan teams weer laten vliegen en pakt door. In complexe situaties weet zij helderheid en duidelijkheid te scheppen. Ze haalt het potentieel uit eenieder weer naar boven om zo te bouwen aan een krachtige organisatie. Met als enige uitgangspunt dat kinderen verdienen waar ze recht op hebben. Kortom gericht op de ontwikkeling van de organisatie en het individu.

Typerende kenmerken zijn haar ondernemende blik, haar lef, daadkracht en haar vrolijkheid en dit vol passie en energie!

sluiten