Teun van Lith

Na vooral het onderzoeksveld verkend te hebben, heeft Teun als persoonlijk doel om zijn steentje bij te dragen aan beter onderwijs. Als socioloog en muzikant heeft hij geleerd om aandachtig te luisteren en te kijken, maar met een kritische blik: altijd op zoek naar verbetering.

Als aanspreekpunt van het kind volgsysteem Looqin onderhoudt Teun het contact met gebruikers, scholen en collega’s over de verdere ontwikkeling van Looqin. Zeg je Looqin, dan staat Teun in de startblokken om je enthousiast bij te praten over de laatste nieuwtjes.

“Rivers know this: there is no hurry. We shall get there some day.” – A. A. Milne

Mijn activiteiten

Meer dan monitoring sociale veiligheid met Looqin2u (online workshop Looqin)

Online workshop

Met Looqin2u geef je kinderen een stem in hun beleving van het totale leerproces. Door vragen over het welbevinden, de sociale veiligheid, de betrokkenheid, de competenties en een sociometrie af te nemen, krijg je als leraar een goed beeld van de beleving van het kind. In Looqin kun je de resultaten van de leraar naast […]

Aan de slag met procesgericht kindvolgsysteem Looqin

Studiedag

Ga je aan de slag met Looqin op jouw kinderdagverblijf of basisschool? Of werk je in een organisatie die al met Looqin werkt en wil je alles weten van procesgericht werken met Looqin? Dan is deze training zeer geschikt voor jou!

Stel je vraag aan Teun

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.