Teun van Lith

Na vooral het onderzoeksveld verkend te hebben, heeft Teun als persoonlijk doel om zijn steentje bij te dragen aan beter onderwijs. Als socioloog en muzikant heeft hij geleerd om aandachtig te luisteren en te kijken, maar met een kritische blik: altijd op zoek naar verbetering.

Als aanspreekpunt van het kind volgsysteem Looqin onderhoudt Teun het contact met gebruikers, scholen en collega’s over de verdere ontwikkeling van Looqin. Zeg je Looqin, dan staat Teun in de startblokken om je enthousiast bij te praten over de laatste nieuwtjes.

“Rivers know this: there is no hurry. We shall get there some day.” – A. A. Milne

Mijn activiteiten

Meer dan monitoring sociale veiligheid met Looqin2u (online workshop Looqin)

Online workshop

Met Looqin2u geef je kinderen een stem in hun beleving van het totale leerproces. Door vragen over het welbevinden, de sociale veiligheid, de betrokkenheid, de competenties en een sociometrie af te nemen, krijg je als leraar een goed beeld van de beleving van het kind. In Looqin kun je de resultaten van de leraar naast […]

De competentiegerichte bril (online workshop Looqin)

Online workshop

Zou je kinderen willen volgen in hun ontwikkeling zonder veel registratielast? Looqin is een procesgericht kindvolgsysteem voor baby’s en peuters en kinderen van groep 1 tot en met 8, waarmee je doelgericht zowel de sociaal- emotionele als de cognitieve ontwikkeling in beeld brengt.

In deze online workshop leer je de verschillende competentiegebieden herkennen en leer je hoe je ze m.b.v. Looqin bij kinderen kunt observeren. De inhoud kan direct toegepast worden in je groep. Heb je ook de workshop over welbevinden en betrokkenheid gevolgd? Dan ben je nu in staat om ook de screenings ontwikkeling goed onderbouwd uit te voeren.

Kijken naar welbevinden en betrokkenheid (online workshop Looqin)

Online workshop

Zou je kinderen willen volgen in hun ontwikkeling zonder veel registratie? Looqin is een procesgericht kindvolgsysteem voor baby’s en peuters en kinderen van groep 1 tot en met 8, waarmee je doelgericht zowel de sociaal- emotionele als de cognitieve ontwikkeling in beeld brengt.

In deze online workshop leer je hoe je procesgericht naar kinderen kunt kijken en hoe je welbevinden en betrokkenheid bij kinderen kunt observeren. De inhoud kan direct toegepast worden in je groep. Daarnaast kan je na de workshop snel en op de juiste wijze aan de slag met Looqin KO/PO. Je leert alle functionaliteiten kennen die je ondersteunen bij het volgen van kinderen met Looqin.

Aan de slag met procesgericht kindvolgsysteem Looqin

Studiedag

Ga je aan de slag met Looqin op jouw kinderdagverblijf of basisschool? Of werk je in een organisatie die al met Looqin werkt en wil je alles weten van procesgericht werken met Looqin? Dan is deze training zeer geschikt voor jou!

Stel je vraag aan Teun

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent

    Ik geef toestemming om nieuwsbrieven te ontvangen van Onderwijs Maak Je Samen.