Vriend van Onderwijs Maak Je Samen

(Netwerk)Vrienden van OMJS ontvangen in 2023 onderstaande producten.

Reeds verschenen:

 

Kansengelijkheid, een kwestie van tijd

januari 2023

Gespreid leiderschap

maart 2023

… 2023

 

Waarom (Netwerk)Vriend worden?

  • Je krijgt alle uitgaven van OMJS die dit kalenderjaar zijn uitgegeven als eerste toegestuurd;
  • Standaard 10% korting op al je aankopen in onze webwinkel;
  • 10% korting op trainingen, studiedagen, leergangen en workshops van de OMJS academie (Uitgezonderd zijn maatwerktrajecten (incompany), studiereizen, opleidingen en toegangsbewijzen voor trainingen, workshops of studiedagen waar al een algemene korting voor geldt);
  • Voorrang en/of korting bij speciale events, zoals lezingen en masterclasses;
  • En soms vragen we je geheel vrijblijvend om mee te denken, je mening te geven over nieuwe producten, ideeën, diensten of reeds bestaande uitgaven;
  • Je draagt bij aan de ontwikkelkracht van OMJS;
  • En als NetwerkVriend ontvang jij als (school)leider extra voordelen zoals gratis masterclasses, boekenclubs en meer…

Wie?

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt, ondersteunt en inspireert Onderwijs Maak Je Samen scholen in het primair en voortgezet onderwijs. Elk jaar ontwikkelen we met onze uitgeverij een aantal producten, die bestuurders, schoolleiders en leraren voorzien van kennis en inspiratie om bij hun werk de theorie te vertalen naar de praktijk.

Wat?

Vriend zijn van OMJS kun je beschouwen als een lidmaatschap. We hebben twee lidmaatschappen:

Vriend van OMJS: Per kalenderjaar betaal je een bedrag van *€ 189,- inclusief BTW. Dit kan persoonlijk, maar ook als organisatie*. Zo geniet het hele team van de korting op bijvoorbeeld een training.
Heb je een adres buiten Nederland, dan betaal je als Vriend van OMJS *€ 209,- inclusief BTW en zullen we onze pakketjes ook over de grens bezorgen.

NetwerkVriend van OMJS: Per kalenderjaar betaal je een bedrag van *€ 345,- inclusief BTW. Naast bovenstaande voordelen kan één (school)leider deelnemen aan alle gratis netwerkactiviteiten. Lees meer over het Leiderschapsnetwerk van OMJS.
Heb je een adres buiten Nederland, dan betaal je als NetwerkVriend van OMJS *€ 365,- inclusief BTW en zullen we onze pakketjes ook over de grens bezorgen.

  Voordelen:  Vriend
€ 189,00
NetwerkVriend
€ 345,00
Standaard 10% korting op al je aankopen in onze webwinkel (m.u.v. de posters)    
Standaard 10% korting op alle workshops, cursussen en trainingen**    
Voorrang en/of korting op speciale evenementen zoals thema-lezingen of masterclass    
Al onze uitgaven van 2023 (vrienden ontvangen ze direct na lancering)    
OMJS magazine (2x per kalenderjaar)    
Toegang tot twee masterclasses per jaar van toonaangevende masters op het gebied van leiderschap    
Mogelijkheid tot deelname aan intervisie en boekenkringen    
Gratis deelname aan de twee Borrel & Bites ten kantore van OMJS    
Een halfjaarlijkse nieuwsbrief specifiek gericht op leiders in het onderwijs    


Hoe?

Je kunt je te allen tijde aanmelden. Je ontvangt dan met terugwerkende kracht alle producten van dit kalenderjaar. Elke nieuwe uitgave krijg je vervolgens steeds kosteloos toegestuurd. Je kunt direct gebruik maken van je 10% korting in de OMJS academie of de webwinkel.

Je lidmaatschap wordt per kalenderjaar verlengd. Bij het laatste product van het jaar attenderen wij je op de mogelijkheid tot opzegging.

Hoe maak je gebruik van de 10% korting?

  • Webwinkel: je krijgt automatisch een account in onze webwinkel. Zodra je inlogt zie je alle producten met de toegepaste 10% korting.

  • Academie: je ontvangt 10% korting op studiedagen, trainingen, leergangen en sommige workshops van de OMJS academie**. Bij aanmelding voor jezelf of je team kun je aangeven dat je (Netwerk)Vriend van OMJS bent. Wij controleren en verrekenen de korting op de factuur.

* Je kunt Vriend worden als stichting/bestuur, maar de korting op workshops, trainingen, masterclasses en lezingen geldt dan niet voor alle werknemers welke onder de stichting/bestuur vallen. Dit geldt wel als je Vriend wordt als school, dan kan het team dus 10% korting ontvangen.

**Korting geldt niet voor maatwerktrajecten (incompany), studiereizen en opleidingen.


(Netwerk)Vriend worden:

sluiten