Vriend van Onderwijs Maak Je Samen

Beste vriend,

Weer eentje gevonden! Paaseitjes zoeken voor prijzen (zie omjs.nl/15jaar)Sinds haar oprichting in 2002 is Onderwijs Maak Je Samen gericht op leraren, schoolteams en schoolleiders om hen te ondersteunen in hun dagelijkse verantwoordelijkheid om optimaal onderwijs te organiseren voor ieder kind.

Onderwijs Maak Je Samen ontwikkelt, ondersteunt en inspireert, samen met het onderwijsveld. We willen jou graag nadrukkelijk in de gelegenheid stellen om met ons mee te denken, feedback te geven op nieuwe producten en ideeën, en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van Onderwijs Maak Je Samen. Je kunt daarom, namens jezelf of je organisatie een echte vriend worden van Onderwijs Maak Je Samen.

Mogen we jou verwelkomen als vriend?

Wat vragen we van jou als vriend?
Om vriend te worden met Onderwijs Maak Je Samen betaal je een jaarlijks bedrag van € 149 inclusief BTW. Aan het eind van het jaar wordt je de kans gegeven om af te melden. Bij geen bericht wordt het vriendlidmaatschap stilzwijgend verlengd.

Geheel vrijblijvend, zullen wij je af en toe vragen mee te denken, je mening te geven over nieuwe producten, ideeën, diensten of reeds bestaande uitgaven. Dit geschiedt per mail of telefoon.

Onze populariteit stijgt ook bij buitenlandse (Nederlandse) scholen. Heb jij een adres buiten Nederland, dan betaal je € 169 en kunnen we ook onze pakketjes over de grens bezorgen!

2017
€ 149,00
Standaard 10% korting op al je aankopen in onze webwinkel  
Standaard 10% korting op alle workshops, trainingen, masterclasses en lezingen*  
Voorrang en/of korting op speciale evenementen zoals thema-lezingen  
Al onze uitgaven van 2017 (vrienden ontvangen ze direct na lancering)  

Uitgaven van 2017:

  • 5 minuten formatief
  • In een notendop: ???
  • In een notendop: ???
  • In een notendop: ???
  • Een aanvulling op de leiderschapsreeks
  • Een aanvulling op de leiderschapsreeks
  • 5 minuten ???

*Korting geldt niet voor incompany-trajecten (workshops, trainingen, etc.).

Inschrijfformulier:

Stel je vraag aan

sluiten

sluiten

Geef aan waarin je geïnteresseerd bent